+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Om os

Hvem er Webfar?

Webfar er Morten og Kasama Vestergaards mini-webbureau med base i Thailand. Virksomheden blev startet i 2022, efter vi begyndte at få en del freelancearbejde inden for forskellige typer af webudvikling. Derfor besluttede vi at gå all-in og starte en “rigtig” virksomhed. Men hvad er Webfar? Og hvem er Kasama og Morten egentlig?

Morten Vestergaard

Webudvikler & Professionel Nørd

Jeg har været computernørd siden jeg fik min første computer, en Sinclair ZX-Spectrum, i julegave tilbage i 1980’erne. Jeg har to store passioner: teknologi og musik. Det har udmøntet sig i to vidt forskellige uddannelser – én på musikkonservatoriet og en som multimediedesigner.

Jeg har lavet hjemmesider i mange år og har styr på de tekniske ting, som skal i brug, når man bygger en online tilstedeværelse. Jeg kan programmere på et nogenlunde højt niveau og skabe løsninger, der fungerer. Jeg har desuden udviklet og designet applikationer fra bunden, og har derfor erfaring fra hele processen – fra indledende planer, udarbejdelse af wireframes, indholdsarkitektur, tekstindhold, UI- og UX-design samt selve udvikling og programmering af løsninger.

Min passion for både musik og programmering har blandt andet resulteret i applikationerne EarBeater og ChordAce, som er apps- og værktøjer til musikundervisning.

Desuden driver jeg Youtube-kanalen Music & Coding, hvor jeg siden 2020 har undervist internettet i musik og programmering.

Jeg har også arbejdet som teknisk projektleder i forskellige sammenhænge og har i den forbindelse udviklet en god sans for kommunikation mellem udviklere og kunder. Med andre ord “taler” jeg begge sprog. Jeg har både computernørden i mig og jeg kan samtidigt forklare de forskellige tekniske aspekter til almindelige mennesker, som ikke er teknisk funderet.

I 2016 flyttede jeg til Thailand for at prøve lykken som “digital nomade” i en periode. Her har jeg haft  forskellige jobs samt arbejdet som freelancer. Kort tid efter jeg flyttede mødte jeg Kasama, som jeg nu er gift med. Sammen har vi en søn, Luke, som blev født i 2020.

Kasama Vestergaard

Webudvikler & Planlægger

Kasama er uddannet fysiker, men har beskæftiget sig med noget helt andet i en lang årrække. Hun har i mange år arbejdet med supply chain management i en stor international virksomhed med omkring 8.000 ansatte. Hun har derfor styr på tingene, har et fantastisk overblik og er vant til at finde løsninger i pressede situationer.

I 2018 sagde hun sit job op for at prøve noget andet efter 12 år på den samme arbejdsplads. Hun begyndte at arbejde som freelancer med forskellige ting og satte sig for at lære at programmere og udvikle hjemmesider mm.

Udover at være en dygtig projektleder og have styr på tingene har hun en passion for træning og CrossFit. Hun har arbejdet som CrossFit træner i en periode og har sin egen fitness YouTube kanal.

Som efternavnet antyder er hun gift med Morten og sammen har de sønnen Luke. De er alle tre bosat i Thailand og driver deres virksomhed derfra.

Rungnapa Prommee

Webudviklingsassistent

Jeg er uddannet med en MBA i Markedsføring, med en dyb interesse for økonomi og investering, som førte mig ind i bankverdenen. Med mere end 12 års omfattende erfaring i banksektoren har jeg opbygget en solid forståelse for økonomiske processer.

I 2018 valgte jeg at forlade min stilling som manager i banken for at udvide mine horisonter og dykke ned i sprogstudier i udlandet, hvilket jeg dedikerede mig til i flere år.

I 2022 vendte jeg tilbage til Thailand og påbegyndte et nyt kapitel i min karriere på en privatskole, hvor jeg underviste i thailandsk for udenlandske voksne og engelsk for thailandske børn.

Dette nye kapitel fortsætter nu med Webfar, hvor jeg har fået rollen som webudviklingsassistent. Mine opgaver inkluderer opdatering af indhold, opbygning af hjemmesider og håndtering af mange andre varierede opgaver. Jeg sætter stor pris på denne rolle, da den giver mig mulighed for kontinuerligt at lære og udforske nye områder hver dag.

Lad os tage en snak

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for. Udfyld formularen og send den. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan snakke sammen om dine ønsker og behov.


36990405
(07.00 - 12.00)

Du kan også ringe til os mellem kl. 07.00 og 12.00!