+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer

Referencer

Se et udpluk af hvad vi har lavet, find inspiration og få ideér.

Projekttype

Kategori

EarBeater

EarBeater

Custom App

EarBeater er en online hørelære og musikteori web app for musikere. Projektet er bygget fra bunden af Morten (Webfarmand) og har mange tusinde besøgende hver dag.

Gastro Class

Gastro Class

Hjemmeside, Webshop

Gastro Class er Henrik Solkærs kokkeskole i Roskilde. Her kan man gennem forskellige master classes og forløb lære at lave flotte gourmetretter.

Leo's Wok

Leo’s Wok

Hjemmeside

Webfar har lavet en simpel men effektiv hjemmeside til Leo’s Wok, som er en Thai restaurant med take away food på Musicon i Roskilde.

Kreativ Energi

Kreativ Energi

Hjemmeside, Webshop

Kreativ Energi er en kunstskole, som Christina Monrad startede i 2019. Webfar har stået for hjemmesiden, hvor man kan købe billetter til kurserne og andet godt i webshoppen.

Chord Ace

Custom App

Et musikalsk læringsværktøj til undervisning i klaver, musikteori, akkordlære og nodelæsning. Projektet er et af Mortens personlige nørderier.

Viborg Animation Festival

Viborg Animation Festival

Hjemmeside

Hjemmeside for Danmarks største animationsfestival, som byder på masser af fysiske og online arrangementer, med tilhørende eventkalender mm.

Mørk Kaffe

Mørk Kaffe

Hjemmeside

Webfar har bygget kafferisteri- og café MØRK’s hjemmeside, hvor man kan læse mere om kaffeværkstedet, caféen, risteriet og bestille kaffe lige til døren.

Lindenskov Coaching

Hjemmeside

Hjemmeside for Lindenskov Coaching, som er Jeanette Lindenskovs coahing-forretning. På hjemmesiden kan man få informationer om forskellige coachingforløb og blandt andet bestille tid til afklarende samtaler.

Viborg Folkeuniversitet

Viborg Folkeuniversitet

Hjemmeside, Webshop

Viborg Folkeuniversitet gik i 2020 ind i den digitale tidsalder ved at få lavet en hjemmeside, hvor man kan købe billetter til alle deres spændende arrangementer.

Balkanrytmer

Balkanrytmer

Hjemmeside

Balkanrytmer er en danseklub i Aarhus, hvor ligesindede danseglade mennesker fra hele verden mødes til en svingom.

Vis flere