+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer

Referencer

Se et udpluk af hvad vi har lavet, find inspiration og få ideér.

Projekttype

Kategori

Balkanrytmer

Balkanrytmer

Hjemmeside

Balkanrytmer er en danseklub i Aarhus, hvor ligesindede danseglade mennesker fra hele verden mødes til en svingom.

Viborg Animation Festival

Viborg Animation Festival

Hjemmeside

Hjemmeside for Danmarks største animationsfestival, som byder på masser af fysiske og online arrangementer, med tilhørende eventkalender mm.

Chord Ace

Chord Ace

Custom App

Et musikalsk læringsværktøj til undervisning i klaver, musikteori, akkordlære og nodelæsning. Projektet er et af Mortens personlige nørderier.

Leo's Wok

Leo’s Wok

Hjemmeside

Webfar har lavet en simpel men effektiv hjemmeside til Leo’s Wok, som er en Thai restaurant med take away food på Musicon i Roskilde.

Casa Noelia

Casa Noelia

Hjemmeside

Noelia er kok og kagekunstner og havde brug for en hjemmeside, hvor folk kunne bestille tapas take away samt hendes ugentlige onsdags-ret.

EarBeater

EarBeater

Custom App

EarBeater er en online hørelære og musikteori web app for musikere. Projektet er bygget fra bunden af Morten (Webfarmand) og har mange tusinde besøgende hver dag.

Kreativ Energi

Kreativ Energi

Hjemmeside, Webshop

Kreativ Energi er en kunstskole, som Christina Monrad startede i 2019. Webfar har stået for hjemmesiden, hvor man kan købe billetter til kurserne og andet godt i webshoppen.

Mørk Kaffe

Mørk Kaffe

Hjemmeside

Webfar har bygget kafferisteri- og café MØRK’s hjemmeside, hvor man kan læse mere om kaffeværkstedet, caféen, risteriet og bestille kaffe lige til døren.

Lindenskov Coaching

Lindenskov Coaching

Hjemmeside

Hjemmeside for Lindenskov Coaching, som er Jeanette Lindenskovs coahing-forretning. På hjemmesiden kan man få informationer om forskellige coachingforløb og blandt andet bestille tid til afklarende samtaler.

Gastro Class

Gastro Class

Hjemmeside, Webshop

Gastro Class er Henrik Solkærs kokkeskole i Roskilde. Her kan man gennem forskellige master classes og forløb lære at lave flotte gourmetretter.

Vis flere