+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk

Handelsbetingelser

Det kedelige, men vigtige, i småt

Betalingsbetingelser

Alle produkter og ydelser er oplyst i danske kroner ekskl. moms, medmindre andet er angivet. Der er 8 dages betalingsfrist på alle fakturaer, medmindre andet er angivet og aftalt. Hvis ikke betaling for fakturaer er Webfar i hænde efter betalingsfristen, så sender vi kunden en rykker som tillægges et administrationsgebyr på kr. 100,-

Levering

Leveringsbetingelser fremgår af underskrevet ordrebekræftelse eller andre dokumentérbare formater. Al materiale leveres i digitale formater.

Priser

Webfar kører med en fast timepris, men vi forbeholder os retten til at ændre vores timepris med 3 måneders varsel. Alle priser er i danske kroner og ekskl. moms.

Webfars forpligtelser

Webfar forpligter sig til at levere det aftalte arbejde inden for den aftalte tidsramme. Webfar har ikke ansvaret for funktionalitet af internettet og tilgængelighed i øvrigt.

Kundens forpligtelser

Kunden forpligter sig til at overholde de aftalte deadlines. Det kan f.eks. være levering af indhold til en hjemmeside. Hvis ikke kunden overholder aftalt deadline, er Webfar ikke forpligtet til at aflevere det pågældende produkt til den aftalte deadline.

Lov og ansvar

Webfar tillader indhold, der ikke strider mod dansk lovgivning. Vi skriver aller former for kode i overensstemmelse med god programmeringsskik. Webfar har ikke ansvaret for at opdatere hjemmeside, webshop eller anden software medmindre andet er aftalt. Det er kundens eget ansvar at tage sikkerhedskopier og holde software opdateret – igen, medmindre andet er aftalt. Hvis et produkt benytter sig af tilkøbte moduler fra tredjepart, er det kundens eget ansvar at betale for disse og holde licenser opdateret.

Udgiver

Webfar
Telefon: +45 36990405
Email: kontakt@webfar.dk
CVR: 32222935

Lad os tage en snak

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad du har brug for. Udfyld formularen og send den. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan snakke sammen om dine ønsker og behov.


36990405
(07.00 - 12.00)

Du kan også ringe til os mellem kl. 07.00 og 12.00!