+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer 5 Nordisk Netværk for Voksnes Læring

Nordisk Netværk for Voksnes Læring

Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL) fremmer livslang læring på tværs af sektorer og på tværs af de nordiske grænser. NVL er en international decentraliseret netværksorganisation, som blev oprettet af Nordisk Ministerråd i 2005.

Webfar har redesignet og genopbygget NVL’s hjemmeside fra bunden. Formålet har blandt andet været, at gøre hjemmesiden hurtigere, nemmere at finde rundt på og generelt mere brugervenlig. Desuden skulle den optimeres på webtilgængelighed.

Hjemmesiden er stor og har mere end 1000 sider. Man kan finde nyheder, artikler, rapporter, podcasts og mange andre ting på sitet. Hver nyhed, artikel, podcast osv. har dets egen Custom Post Type og man kan filtrere på forskellige parametre.

At bygge NVL’s hjemmeside har været en stor og spændende opgave for Webfar og vi er megt stolte af resultatet.

Wordpress, Javascript

School / Education

Programming, SEO, HTML, CSS, JavaScript, UX

Emil Schriver

Emil Schriver

Administrativ koordinator

Det siger Nordisk Netværk for Voksnes Læring om Webfar

Webfar har hjulpet os med at flytte, re-designe og opbygge vores hjemmeside. nvl.org er en meget kompleks hjemmeside med indhold på seks forskellige sprog. Morten har været en fantastisk sparringspartner i forbindelse med vores hjemmesides SEO-optimering, funktionalitet brugervenlighed og webtilgængelighed. Som resultat af arbejdet, har nvl.org fået meget bedre navigation, informationsarkitektur og større synlighed.

- Emil Schriver