+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer 5 Viborg Folkeuniversitet

Viborg Folkeuniversitet

Viborg Folkeuniversitet har eksisteret siden 1918 og har gennem mere end 100 år arrangeret interessante oplæg, foredrag og kurser. I 2020 fik folkeuniversitet sin første hjemmeside, da bestyrelsen følte det var på tide, at træde ind i den digitale tidsalder. Indtil da foregik kommunikation af arrangementer gennem et fysisk trykt program to gange årligt og billetkøb- og bestilling pr. telefon.

Webfar har i tæt samarbejde med Viborg Folkeuniversitets bestyrelse udviklet en hjemmeside, som gør det muligt at se alle arrangementer i deres kalender samt købe billetter til de forskellige events direkte gennem hjemmesiden. Sitet er udviklet med WordPress og Woocommerce.

Wordpress, WooCommerce, EventON

School / Education, Events / Booking / Tickets

Programming, Graphic Design

Bø Rønne

Bo Rønne

Bestyrelsesmedlem, Viborg Folkeuniversitet

Det siger Viborg Folkeuniversitet om Webfar

Som repræsentant for Viborg Folkeuniversitet har jeg haft ansvaret for udvikling af en hjemmeside, som giver mulighed for, at vores publikum kan følge vores forelæsningstilbud og samtidig købe billet til arrangementerne.

I den forbindelse indgik jeg en aftale med Morten Vestergaard, som er min tidligere kollega fra VIA University College. Jeg kendte (og kender) Morten som en yderst kompetent webmaster og en fantastisk serviceorienteret samarbejdspartner.

De små bump, der var i processen, lå på vores side. Morten var hele vejen igennem ordholdende, præcis, hurtig og kompetent.

Han afsluttede processen med at fremstille et antal letforståelige videoer, som gjorde det let for vi 'amatører' at opdatere hjemmesiden. Fremragende!

Siden viste sig hurtigt at være en succes: Selv om hovedparten af vores publikum er over 60 - og hidtil har modtaget programmet pr. gammeldags brevpost - er op imod 90% af billetterne i første sæson solgt via hjemmesiden.

- Bo Rønne