+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Generelt 5 Webfar giver luftfiltre til Kittiwattana School

Webfar giver luftfiltre til Kittiwattana School

7. februar 2024 | Generelt

Vi har noget på hjerte, som vi gerne vil dele med jer.

På denne tid af året er luftkvaliteten i Thailand langt fra optimal, primært på grund af afbrænding af marker. Dette gør det svært for os alle at trække vejret, men det er især hårdt for børnene.

For at hjælpe lidt har Webfar doneret 10 luftrensere til Kittiwattana School, hvor vores søn også går. Vi ved godt, at det ikke løser det store problem, men vi håber, at det i det mindste kan gøre hverdagen bedre for børnene og lærerne der. Det er en beskeden gestus, men vi krydser fingre for, at det har en positiv effekt.

Kasama fortæller om luftfiltrene

Kasama fortæller om luftfiltrene

Vores lille indsats er også et forsøg på at skabe mere opmærksomhed omkring problemet med luftforurening i Thailand. Vi håber, at det kan inspirere forældrene og andre i vores fællesskab til at snakke mere om det og måske endda finde flere måder at bidrage med løsninger på. Jo mere vi taler om disse udfordringer, desto større er chancen for, at vi kan gøre en forskel sammen.

Og ja, mens det her viser en side af, hvad Webfar står for, så er det vigtigt at huske, at det er jeres støtte, der gør det muligt for os at tage del i sådanne initiativer. Vi er rigtig glade for at kunne bidrage lokalt, men i sidste ende, så er det jer, vores kunder, der hjælper os med at gøre en positiv forskel i vores lokalområde.

Udpakning og test af luftrenser

Udpakning og test af luftrenser

Vi stopper ikke her. Snart planlægger vi at holde nogle workshops og undervisningsdage på forskellige skoler i vores lokalområde, hvor vi vil arbejde med teknologi sammen med børnene. Vi håber det kan inspirere dem og måske give dem muligheden for en bedre fremtid inden for feltet.

Tak fordi I er med os på denne rejse. Sammen kan vi gøre en forskel, ét åndedrag ad gangen.

Kasama, Iss og Morten

Share This