+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer 5 Casa Noelia

Casa Noelia

Noelia er kok, kogekone og kagekunstner. Hun havde brug for en hjemmeside, hvor folk kunne bestille lækker tapas take away og ugens onsdags-ret, som hun laver fra sit industrikøkken i sit hjem.

Vi fandt hurtigt ud af, at Noelia ikke havde brug for et decideret e-commerce site med online betaling osv. I stedet havde hun brug for en oversigt over hendes forskellige menuer og ugens retter, som man på en nem og overskuelig måde kunne bestille take away fra.

Løsningen blev en side, som viser både menu og bestillingsformular side om side. Man kan scrolle gennem menuen mens bestillingsformularen er “fast monteret” i den ene side og ikke flytter sig. På den måde kan man se hele menuen samtidigt med man får et godt overblik over, hvad man har bestilt. Man kan desuden se detaljer om de enkelte retter på menuen, der vises i et popup vindue når man klikker på dem.

Når en kunde har bestilt take away, sendes bestillingen til Noelias mail og gemmes i systemet. Samtidigt modtager kunden en bekræftelse på, at bestillingen er modtaget. Betaling foretages “offline” ved afhentning enten kontant, ved bankoverførsel eller med Mobile Pay.

Wordpress

Restaurant / Food

HTML, CSS, JavaScript

Noelia Albert

Noelia Albert

Kok og kagekunstner

Det siger Casa Noelia om Webfar

Jeg havde brug for en ny hjemmeside, og jeg fik Morten anbefalet af en bekendt. Morten har været intet mindre end fantastisk hele vejen igennem processen. Han var super kompetent, engageret og virkelig god til at forstå de ønsker jeg havde til hjemmesidens udtryk. Jeg fik lige præcist det, som jeg gerne ville signalere med den. Han har grafisk sans, går op i teknisk nørderi og deler gerne ud af sin viden. Han er desuden super positiv og behagelig at arbejde med.

Jeg kan i meget høj grad anbefale Morten, hvis man ønsker en unik, skræddersyet og professionel hjemmeside.

- Noelia Albert