+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer 5 Christian Hjortkjær

Christian Hjortkjær

Christian Hjortkjær er forfatter, foredragsholder og dannelsestænker. Han har skrevet flere bøger, deltaget i masser af podcasts og holder foredrag over hele Danmark. Christian havde brug for en hjemmeside, så folk nemt kunne få adgang til hans bøger samt få et overblik over, hvor i landet Christian holder foredrag.

Webfar har løst opgaven med en one-pager – altså en hjemmeside, hvor al information vises på en enkelt side. Vi har forsøgt at gøre hjemmesiden simpel, overskuelig og nem at bruge.

Wordpress

Business, Education

SEO, HTML, CSS, JavaScript

Christian Hjortkjær

Christian Hjortkjær

Forfatter & foredragsholder

Det siger Christian Hjortkjær om Webfar

Morten har en særlig evne til at lytte. Jeg havde ikke selv nogen klar vision om, hvilken type hjemmeside jeg ønskede mig, men der skulle ikke mange ord til, før Morten havde tre idéer klar. Og så var det bare at vælge. Og så gik det roligt, tålmodigt og professionelt derfra.

Jeg kunne selv oprindeligt en smule webdesign, men har ikke fulgt med i mange år, så jeg var enormt glad for de instruktionsvideoer, Morten sendte. Så kunne jeg sidde for mig selv og klikke frem og tilbage i dem i mit eget tempo, indtil jeg havde lært at bruge det.

Morten leverer næsten urimelig god service. Uanset om jeg bad Morten om at rette mellemrummet mellem to afsnit, eller jeg bad ham om en løsning på et uhyre specifikt problem med kontaktformularen, så tog kastede Morten sig med oprigtig interesse og tålmodighed over opgaven med at finde en løsninger, som passede til mig.

Jeg synes i den grad resultatet afspejler den person, jeg er.

- Christian Hjortkjær