+45 36 99 04 05 ( 7.00 - 12.00 ) kontakt@webfar.dk
Forside 5 Referencer 5 Gastro Class

Gastro Class

Gastro Class er Henrik Solkærs kokkeskole i Roskilde. Henrik er tidligere deltager i TV-programmet Masterchef og han tilbyder gennem Gastro Class forskellige master classes, bootcamps, akademiforløb og team events, hvor deltagerne lærer at lave flotte gourmetretter.

Henrik havde brug for en hjemmeside og webshop, hvor interesserede kan se de forskellige kurser der tilbydes, tilmelde sig, og købe billet direkte på hjemmesiden. Det er også muligt at købe forskellige typer gavekort, som kan foræres til en heldig modtager og bruges i shoppen.

Webfar har bygget hjemmeside og webshop op fra bunden og har desuden været med inde over i forhold til tekstindhold mm.

Wordpress, WooCommerce, EventON

School / Education, Events / Booking / Tickets

Content, SEO, HTML, CSS, JavaScript

Henrik Solkær

Henrik Solkær

Indehaver af Gastro Class

Det siger Gastro Class om Webfar

I forbindelse med etableringen af Gastroclass.dk har Jeg samarbejdet med Morten

Det er min første hjemmeside, så jeg har været meget reflekterende på rejsen. Og i den forbindelse har jeg været ikke mindre end begejstret for at have Morten som udvikler på min hjemmeside.

Morten er meget involveret og siger altid sin mening på en konstruktiv måde

Morten er meget bredt funderet og teknisk dygtig og har ligeledes en god dømmekraft når det kommer til både grafiske/billedmæssige og tekstmæssigt aspekter.

Samarbejdet med Morten har fungeret utroligt effektivt og der er altid leveret som aftalt. Vi har samarbejdet i et enkelt projektværktøj (Asana) der fungerer smart.

Morten sender ligeledes updates og guides på video, hvilket gør at man kommer fremad, men også får ryddet forhindringer ad vejen løbende og ligeledes bliver i stand til at overtage rollen til selv at kunne drifte hjemmesiden fremadrettet.

Vi har afregnet efter akkumuleret tidsforbrug og denne afregning har været yderst fair or rimelig.

Endeligt er Morten meget behagelig og pædagogisk at samarbejde med. Og jeg går nu omgang med min næste hjemmeside sammen med ham som udvikler. Bedre anbefaling kan ikke gives.

- Henrik Solkær